Læserindlæg: Møllehusets Bed & Breakfast be’r om netværkslån på 350.000 kroner

23. januar 2020 Nordborg

Maren Wiese, Møllehusets Bed & Breakfast, skriver:

‘Økologisk og bæredygtig Bed & Breakfast står foran en udvidelse’ er overskriften på min Netværkslånkampagne igennem platformen Lendino, som jeg har startet. Den slutter den 14.  februar.  Målet er at samle 350.000 kr. ind igennem mit netvæk, som jeg mangler til den sidste del af udbygningen af Møllehusets B&B.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planen er at blive færdigt med projektet inden højsæsonen.

Jeg bor på Nordals hvor kreditforeninger og banker stædigvæk ikke er villige til at låne penge ud – ikke engang når der er givet tilsagn om at få pengene retur igennem EU midler, når projektet er fuldendt. LAG-midler er EU-midler, som skal fremme vækst og etablering af nye arbejdspladser i små virksomheder og mikrovirksomheder i landdistrikterne. Projekter indenfor økologi, bæredygtighed og turisme har høj prioritet.

Møllehusets B&B er Als’ grønne bæredygtige Bed &Breakfast, hvor økologi og bæredygtighed kommer fra hele hjertet. Det historiske hus, Møllerens hus ved Havnbjerg Mølle fra 1785, er fuld af sjæl og charme fra gamle dage.

Her har jeg skabt et særligt feriested, som allerede nu har mange besøgende året rundt.  Om det er i de byggematerialer, jeg bruger, morgenmaden jeg server ved husets langbord eller i min økologiske køkkenhave med geder og høns, så finder du min grønne levevis alle vegne. Økoturisme er der ikke nogen som har sat tal på, men uden tvivl er økologi på vej frem og nutidens mennesker vil gerne holde en bæredygtigt, grøn ferie med økologisk forplejning.

Historien skal ikke handle om at ingenting kan lade sig gøre, men om at alting kan lade sig gøre, bare du tør at træde i andre baner, prøve noget nyt, springe ud i noget, hvor du ikke ved, hvor du lander. Det gjorde jeg i 2008, hvor jeg købt huset. De seneste 10 år har jeg drevet et velfungerende lille B&B som bibeskæftigelse. Udvidelsen af første sal med tre værelser – alle med eget bad, fælles køkken og fælles opholdsrum – giver mulighed for at gøre det til mit levebrød.

Jeg er cirka halvvejs i byggeforløbet, som jeg indtil videre har finansieret mde mine egne penge..

Søndag den 2. februar holder jeg åbent hus fra 13.00 til 16.00 tfor alle interesserede i netværkslån.

Læs mere om din investeringsmulighed HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk