Læserindlæg: Nu skal nedturen stoppe

10. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Sønderborg Kommune er nr. 76 i Lokalt Erhvervsklima 2013, hvilket er et fald på 40 pladser i forhold til 2012. Dermed er Sønderborg den kommune, der er faldet tredjemest i 2013 – en tendens vi ikke kan være stolte af.

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre.

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal forandringer til – Kurven skal vendes!

–          Der skal skabes en aktiv og visionær politik – der fastholder Sønderborg på erhvervslandkortet og samtidig gør det attraktivt for nye   virksomheder at flytte til kommunen.

–          Kontakten til virksomheder skal kendetegnes ved effektivitet, imødekommenhed og serviceminded.

–          Der skal skabes sammenhæng mellem skatter/afgifter og ydelser.

–          Der skal være en tæt løbende dialog mellem kommune, nabokommuner og erhvervsliv for derved løbende at  kunne justere og optimere processerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre gennemfører ikke skattestigninger, men skaber i stedet forudsætning for vækst og tiltrækning af virksomheder og borgere til kommunen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...