Læserindlæg: Nu skal nedturen stoppe

10. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Sønderborg Kommune er nr. 76 i Lokalt Erhvervsklima 2013, hvilket er et fald på 40 pladser i forhold til 2012. Dermed er Sønderborg den kommune, der er faldet tredjemest i 2013 – en tendens vi ikke kan være stolte af.

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre.

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal forandringer til – Kurven skal vendes!

–          Der skal skabes en aktiv og visionær politik – der fastholder Sønderborg på erhvervslandkortet og samtidig gør det attraktivt for nye   virksomheder at flytte til kommunen.

–          Kontakten til virksomheder skal kendetegnes ved effektivitet, imødekommenhed og serviceminded.

–          Der skal skabes sammenhæng mellem skatter/afgifter og ydelser.

–          Der skal være en tæt løbende dialog mellem kommune, nabokommuner og erhvervsliv for derved løbende at  kunne justere og optimere processerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstre gennemfører ikke skattestigninger, men skaber i stedet forudsætning for vækst og tiltrækning af virksomheder og borgere til kommunen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...