Læserindlæg: Peter Hansen skyder liste A usandheder i skoene

19. juni 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne, skriver:

Tænk, at det kan lykkes Peter Hansen at skrive så mange fejlagtige ting på så kort et indlæg.

Jeg og socialdemokraterne er ikke på flugt fra nogen af kommunens udviklingsprojekter.

Hvad mener du iøvrigt med “alle” udviklingsprojekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg går ud fra, at det er havneprojektet og ProjectZero, der menes.

Socialdemokraterne bakker fuldt op om havneprojektet og multikulturhuset. Vi mener bare, at når Byrådet skal bevillige borgernes penge til huset, så vil vi også, at Byrådet bestemmer, hvad der skal bygges og vi vil ikke bruge masser af millioner på at renovere pakhuset.

Og ProjectSero betragter jeg som den største succe,s vi har skabt i kommunen siden Alsion, og vi ønsker at sætte mere turbo på ProjectZero – også med flere midler – for at forfølge visionen og for at skabe arbejdspladser. I parentes bemærket så skaber vindmøller ikke ret mange lokale arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og kulturhovedstadsprojektet som er historie, Tja, Jan Prokopek har ikke stemt imod at ansøge om at blive Kulturhovedstad, tværtimod var han borgmesteren, der bakkede Kleinschmidt op, da han præsenterede ideen første gang.

Det Jan Prokopek stemte imod, var ekstrabevilliger, da man overskred budgetterne. Det er ok, at du er uenig i vores beslutning om et stop for vindmøllerne, men lad være at skyde os alt muligt i skoene.  Fire fejlagtige beskyldninger i et indlæg – det er i overkanten til et seriøst indlæg.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...