Læserindlæg: Peter, respekter dog Fælleslisten

25. oktober 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Erik Lorenzen, Fælleslisten, skriver:

På netop afholdte ekstraordinære byrådsmøde gav Peter Hansen udtryk for, at han var ked af, at Venstres magtdemonstration – med valg af nye

Erik Lorensen antyder, at Peter Hansen er i vejen for samarbejde med Venstre.

Erik Lorensen antyder, at Peter Hansen er i vejen for samarbejde med Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

formænd i Sundhedsudvalget og Børn og Uddannelsesudvalget – også havde ramt Helge Larsen (A ). Af det må undertegnede jo så udlede, at han  ikke er ked af at det har ramt mig og Fælleslisten.  Jeg spurgte ellers udvalgets to ægte venstrefolk Tage Petersen og Jens Peter Thomsen  om årsagen til, at jeg ikke skulle være formand mere. Om det var måden jeg ledede møderne på eller hvad kritikken ellers skulle være. Særlig i det tilfælde at jeg evt. på et senere tidspunkt skulle blive formand igen, ville jeg gerne tage ved lære af mine fejl. Der var ingen kritik og det var ikke personligt. Men de gjorde blot, fordi de kunne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte får jeg tilbudet fra Venstrefolk om, at hvis jeg ville stille op for Venstre i Broagerområdet, ville jeg være sikret en plads i byrådet i fremtiden. Så det er jo nok stadig ikke personligt – og for at  berolige de borgere der har stemt på mig og Fælleslisten, kommer det aldrig til at ske.

Nej for den gode Peter Hansen drejer det sig udelukkende om, at der  er noget der hedder Fælleslisten og at der er borgere i Sønderborg kommune, der ikke nødvendigvis mener som han : At det er nødvendigt, at man skal være fra et landsdækkende parti for at kunne deltage i det politiske arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er klar over at Peter Hansen ønsker Fælleslisten hen hvor peberet gror og vil gøre alt  for at sætte os i dårligt lys. Der var engang vi kunne samarbejde, men med den holdning der lægges for dagen fra hans side, kan det blive meget svært fremadrettet, både i nuværende byråd, men også i forhold til senere konstitueringer. Ihvertfald hvis hans holdning også er venstregruppens holdning.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...