Læserindlæg: Send støttekroner til Sønderborg Sommer Revy

16. april 2020 Sønderborg

Allan Breckling skriver åbent brev til kommune og byråd:

Kære Kommune og byrådsmedlemmer – Denne sommer bliver lukket ned for kulturelle aktiviteter også de arrangementer kommunen har sat i værk – og derfor må der være en slags overskud i kassen – skulle jeg mene!! I disse for alle så vanskelige tider – og dermed mener jeg alle private og indenfor erhvervslivet ser det ret så sort ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

..lige nu. Og især for kulturlivet

Der er absolut ingen tvivl om, at der ikke åbnes for de store arrangementer – før hen på efteråret. Og det er også en katastrofe for den danske revy – som mange, mange mennesker holder af og beundrer! Og her tænker jeg naturligvis på Sønderborg Sommer Revy der i årevis har haft stor betydning for Als og resten af landet. Og det er da sandelig også en del af erhvervslivet!!! 10 tusindevis af mennesker har gæstet byen igennem årene og reklameværdien for byen er egentligt aldrig blevet værdsat – officielt. Det er idealister der har skabt revyen – det er idealister, der prøver at drive revyen videre – og det for egne penge – uden støtte fra det offentlige – heller ikke fra Sønderborg Kommune.

Nu ville det måske være på tide at Sønderborg Kommune trådte til med en håndsrækning – et pænt beløb til støtte og bevarelse af Sønderborg Sommer Revy – fra den kasse der ikke kommer i brug til kommunens egne aflyste arrangementer.

Det ville være storslået og første gang i teater- og byhistorien at en kommune træder i karakter og redder et stykke kulturhistorie hjem – så vi igen næste år kan få glæde af Sønderborg Sommer Revy.

Håber inderligt, at Sønderborg Kommune træder i karakter – at man vil tænke på fremtiden – og bevare det store arbejde Leif og Johnna Maibom har begået – igennem 35 år – for at skabe glæde og ikke mindst store latterbrøl til publikums fryd!

Lad os få lov til at høre de latterbrøl igen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk