Læserindlæg: Stem på partier der vil EU

22. maj 2014 Debat

Jørgen Sørensen, Sydals, skriver:

Lokalsocialisme eller nationalsocialisme vælter ind over os, og stemmer man til det kommende EU valg, som DF og Nordborgs “skarpe pen” Carl Erik Rasmussen anbefaler – og da i særdeleshed, hvis man stemmer på Messerschmidt fra DF, manden der står længst til højre af alle EU kandidater – så fravælger man det store fredsbevarende fællesskab, som EU er. eu

Artiklen fortsætter under annoncen

DF og Morten Messerschmidt modarbejder EU og vil fremme Danmarks udmeldelse, hvilket er direkte imod de moderne, fredelige strømninger opstået efter 2. verdenskrig.

Carl Erik Rasmussen påstår også, at EU-tilhængere har fyldt befolkningen med løgn hvilket er en ubehagelig misforståelse og samtidig stærk injurierende.

Heller ikke hvad USA angår, er jeg enig med Carl Erik Rasmussen. Landet, der har det frieste forhold og det bedste demokrati på klode – er bedste eksempel på hvor godt og stærkt et fællesskabet kan være.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fortsæt den gode EU linie ved det kommende EU valg.

Stem på EU-tilhængere og lad os få forbeholdene afskaffet!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...