Læserindlæg: Stem på partier der vil EU

22. maj 2014 Debat

Jørgen Sørensen, Sydals, skriver:

Lokalsocialisme eller nationalsocialisme vælter ind over os, og stemmer man til det kommende EU valg, som DF og Nordborgs “skarpe pen” Carl Erik Rasmussen anbefaler – og da i særdeleshed, hvis man stemmer på Messerschmidt fra DF, manden der står længst til højre af alle EU kandidater – så fravælger man det store fredsbevarende fællesskab, som EU er. eu

Artiklen fortsætter under annoncen

DF og Morten Messerschmidt modarbejder EU og vil fremme Danmarks udmeldelse, hvilket er direkte imod de moderne, fredelige strømninger opstået efter 2. verdenskrig.

Carl Erik Rasmussen påstår også, at EU-tilhængere har fyldt befolkningen med løgn hvilket er en ubehagelig misforståelse og samtidig stærk injurierende.

Heller ikke hvad USA angår, er jeg enig med Carl Erik Rasmussen. Landet, der har det frieste forhold og det bedste demokrati på klode – er bedste eksempel på hvor godt og stærkt et fællesskabet kan være.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fortsæt den gode EU linie ved det kommende EU valg.

Stem på EU-tilhængere og lad os få forbeholdene afskaffet!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...