Læserindlæg: Tak til alle der hjalp til i Vemmingbund

Stormflod. Bachs FOTO
Stormflod. Bachs FOTO
24. oktober 2023 Broager Skrevet af: Redaktion

Vemmingbund Sommerhusejerforening og Vemmingbund Landsbylaug skriver:

Tusind tak til alle – ingen nævnt og ingen glemt – der har ydet en kæmpestor indsats i Vemmingbund i forbindelse med stormfloden.

Vi er utrolig taknemmelige for den kompetente styring og indsats fra krisestaben, beredskabsteamet, de frivillige brandværn og Vej & Park, der sammen med deres udholdende og seje kolleger og andre tilkaldte, har ydet en uvurderlig hjælp i Vemmingbund.

Også tusind tak til de mange sommerhusejere, fastboende og frivillige der mødte op for at hjælpe hinanden, både før, under og efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget har lidt skade i Vemmingbund, og landskabet er forandret, men vi er meget bevidste om, at uden blandt andet halmballer, de andre tiltag og den store hjælp, så havde skaderne været væsentlig større.

Naturens kræfter kunne ikke styres helt, men der blev kæmpet!

1000 tak!

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...