Læserindlæg: To byrødder roser samarbejdet på tværs af forvaltningerne

9. august 2019 Sønderborg

Byrådsmedlemmerne Didde Lauritzen og Rikke Lock Harvig, Socialdemokratiet, skriver:

Når Sundhedsudvalget og Teknik- og Miljøudvalget, om kort tid samles til deres respektive udvalgsmøder, har de et vigtigt fælles dagsordenspunkt: En handicapvenlig badebro i Sønderborg Kommune.

Det er en del af den nuværende budgetaftale at undersøge mulighederne for, at handicappede får adgang til en badebro. Med god hjælp fra Handicaprådet, ligger der nu et projektoplæg fra Sundhedsforvaltningen og Teknik- og Miljøforvaltningen i fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det, at der skabes endnu bedre muligheder for, at borgere med særlige behov kan deltage i fritids-og friluftsliv, er naturligvis en stor glæde for to socialdemokrater, men vi glæder os også over at se en positiv udvikling i forhold til det samarbejde, der foregår på tværs af forvaltningerne.

Det har været – og er – stadig et stort fokus, at hvis vi som kommune skal yde den bedst mulige service med borgeren i centrum, så skal der tænkes og arbejdes på tværs af forvaltningerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er denne sag et rigtig godt eksempel på.

I Socialdemokratiet har vi en ambition om, at tilgængelighed for handicappede borgere fremadrettet bliver tænkt ind i udviklingsarbejdet på vore strande og havnemiljøer, f.eks. i forbindelse med Nordals Ferieresort, hvor Sønderborg Kommune blandt andet skal stå for byggeriet af en strandpromenade og havnebad ved Havnbjerg strand.

Vi glæder os til at diskutere sagen på de respektive udvalgsmøder og til endnu mere samarbejde på tværs af forvaltninger og udvalg – til gavn for borgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

(Didde Lauritzen er medlem af Sundhedsudvalget og Rikke Lock Harvig har plads i Teknik- og Miljøudvalget)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...