Læserindlæg: Ud med trafikken eller op med video-overvågning

8. juni 2014 Debat

Jan Mosberg, Sønder Havnegade, skriver:

Lørdag aften ved ca. 20.00 tiden, kører en grøn Opel Corsa med stor fart op på fortovet i Sønder Havnegade, så føreren undgår at skulle holde ved en af blomsterkummerne.

Bilister kommer hurtigere gennem Sdr. Havnegade, når de kører på fortovet.

Bilister kommer hurtigere gennem Sdr. Havnegade, når de kører på fortovet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På fortovet går en mor med sine 2 små børn. Det ene barn på ca. 5-6 år er meget tæt på at blive påkørt. Hvis barnet var blevet ramt af bilen, så ville det næppe have overlevet.

Chokerede beboere på altanerne i Solo får kontakter politiet og de kommer straks moderen og barnet til hjælp og får afhørt mange vidner lige foran iskoisken. Nogle har noteret bilens registreringsnummer, men det viser sig, at pladerne angiveligt er stjålne.

Det er langt fra første gang, der køres vanvittigt i Sønder Havnegade og derfor er vi også flere fortalere for, at gaden lukkes for trafik – eller at der i det mindste sættes kameraer op, så politiet kan slå en klo i de farlige bilister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politikerne behøves ikke vente på, at der sker en tragisk ulykke, inden de gør noget for, at Sønder Havnegade bliver et trygt og sikkert sted at være.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...