Læserindlæg: Venlige tanker til flyselskabet DAT

18. juli 2013 Erhverv

Borgmester Aase Nyegaard og formand for Teknik og Miljø, Peter Hansen, skriver:

Det var et chok for os alle, da Cimber Sterling sidste år måtte indgive konkursbegæring. En institution på egnen var væk, et afgørende led i vores infrastruktur og en stor arbejdsplads vaklede. I den situation var – og er – vi meget taknemlige over, at Dansk Air Transport straks meldte sig på banen og videreførte ruten mellem Sønderborg og København.

DATs fly ses ikke længere i Sønderborg Lufthavn.

DATs fly ses ikke længere i Sønderborg Lufthavn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervslivet og private tog med åbne arme imod DAT, men gjorde også ret hurtigt opmærksom på, at der var ønsker om afgange på bedre tidspunkter og til lavere priser.

DAT’s tilbud lå lidt for langt fra, hvad kunderne havde været vant til hos Cimber.
At der i den situation melder sig en konkurrent på banen er kun glædeligt. Vi vil tro, at alle er tilhængere af de frie markedskræfters spil – hvor det er kunderne, der vælger de tilbud, de synes bedst om.

Men det ændrer ikke på, at både Sønderborg Kommune, det samlede erhvervsliv og alle andre kunder sender mange venlige tanker til DAT, som tog udfordringen op på et vanskeligt tidspunkt, og vi ønsker selskabet al mulig held og lykke med de ruter, som de nu vælger at satse på i stedet for.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49