Læserindlæg: Venlige tanker til flyselskabet DAT

18. juli 2013 Erhverv

Borgmester Aase Nyegaard og formand for Teknik og Miljø, Peter Hansen, skriver:

Det var et chok for os alle, da Cimber Sterling sidste år måtte indgive konkursbegæring. En institution på egnen var væk, et afgørende led i vores infrastruktur og en stor arbejdsplads vaklede. I den situation var – og er – vi meget taknemlige over, at Dansk Air Transport straks meldte sig på banen og videreførte ruten mellem Sønderborg og København.

DATs fly ses ikke længere i Sønderborg Lufthavn.

DATs fly ses ikke længere i Sønderborg Lufthavn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervslivet og private tog med åbne arme imod DAT, men gjorde også ret hurtigt opmærksom på, at der var ønsker om afgange på bedre tidspunkter og til lavere priser.

DAT’s tilbud lå lidt for langt fra, hvad kunderne havde været vant til hos Cimber.
At der i den situation melder sig en konkurrent på banen er kun glædeligt. Vi vil tro, at alle er tilhængere af de frie markedskræfters spil – hvor det er kunderne, der vælger de tilbud, de synes bedst om.

Men det ændrer ikke på, at både Sønderborg Kommune, det samlede erhvervsliv og alle andre kunder sender mange venlige tanker til DAT, som tog udfordringen op på et vanskeligt tidspunkt, og vi ønsker selskabet al mulig held og lykke med de ruter, som de nu vælger at satse på i stedet for.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...