Læserindlæg: Venstre-mand er glad for processen med at finde navn til den nye byskole

Navneskiltet skal skiftes. Arkivfoto
Navneskiltet skal skiftes. Arkivfoto
11. april 2024 Debat Skrevet af: Redaktion

Byrådsmedlem Jimmy Simonsen, Venstre, skriver: 

På Børne- og Uddannelsesudvalgets møde i dag, torsdag, skulle vi godkende det nye navn på den nye skole, navnet på den nye skole, er en anbefaling som kommer fra følgegruppen for oprettelsen af ny skole i Sønderborg city.

Alssund-Skolen blev navnet på den nye skole, som bliver etableret på den gamle Humlehøj- Skolens matrikel, et godt navn som nok er fremkommet da skoledistrikterne ligger ned til Alssund, og vigtig for mig og Venstre, så er det, at det er brugerne af den nye skole, der er kommet frem til navnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anbefaling som er kommet frem gennem flere workshops, hvor alle interessenter omkring skolerne har deltaget, en proces som har været inddragende, og alle har haft mulighed for at komme til øre, en inddragende proces, som jeg har været superglad for – og fuld opbakning herfra.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...