LAG Sønderborg-Aabenraa har 2,5 millioner til udvikling i landdistrikterne

13. april 2021 Samfund

Der er sikkert mange der godt kunne en del af 2,5 millioner kroner og flere af dem kan søge om at få hjælp fra puljen til udvikling af projekter i landdistrikterne i Aabenraa og Sønderborg kommuner.

Det kan være til udvikling af en erhvervsvirksomhed – men det kan også være almennyttige projekter. Og du kan opnå op til 50 procent i tilskud af de totale udgifter. Til fødevareprojekter kan du opnå op til 40 procent i tilskud, skriver LAG Sønderborg-Aabenraa, som gerne tager mod ansøgninger til udviklingsprojekter der er med til:

Artiklen fortsætter under annoncen

at skabe arbejdspladser i landdistrikterne indenfor turisme, klima og miljø samt fødevareforædling og -distribution.

at skabe det gode landsbyliv via projekter indenfor borgerdreven infrastruktur, sundhedsprojekter samt projekter indenfor borgerdreven samarbejde om miljø og klimatisk infrastruktur samt.

at skabe samarbejds- og netværksprojekter imellem mikrovirksomheder, imellem forskellige LAG’er samt folkeligt samarbejde.

Hvis jeres projekt kan frembringe grønne løsninger, såsom at fremme klima- og miljøtiltag, fremme cirkulær økonomi, øge eller skabe ny adgang til natur, nye naturoplevelser og/eller naturbevarende tiltag og bæredygtig turisme, så har det også et plus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Infomøder

Vi holder infomøder for interesserede. Den 15. og 22. april klokken 16.30 er der fokus på erhvervsvirksomheder og kl. 19.00 er der fokus på foreninger og almennyttige projekter.

Tilmelding til LAG Sønderborg-Aabenraas koordinator på mjt@landdistriktshuset.dk – så sender hun en e-mail med link til mødet.

Ansøgningsfrister

Vi havde oprindeligt planlagt en ansøgningsfrist den 6. april – men på grund af logistikken har vi været nødt til at ændre fristen, så fristen nu er den 17. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Resten af året har vi yderligere to ansøgningsfrister, som er planlagt til den 16. august og den 25. oktober.

Inden ansøgningen skrives og sendes, så anbefaler vi at du kontakter vores koordinator, Merethe Juul, på tlf. 20285668 for at få vejledning.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...