LandboSyd sætter retningen

7. oktober 2021 Erhverv

Midt i en brydningstid, hvor politikerne på Christiansborg kæmper om en landbrugspakke og dermed landbrugets rammevilkår i de kommende år, indbyder LandboSyd til medlemsmøde, som finder sted på Gråsten Landbrugsskole mandag klokken 18:15.

Her vil LandboSyds formand, Henrik Jessen, berette om de første godt 100 dage på formandsposten efter valget på generalforsamlingen i juni.

Han fortæller, at LandboSyds bestyrelse har arbejdet med at få mere klare linjer i bestyrelsesarbejdet samt transparents med digitalt onlinearkiv, så alle bestyrelsesmedlemmer kan se, hvad der sker hos de andre og læse referater osv, skriver LandboSyd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skal understøtte det politiske arbejde, hvor Henrik Jessen har markeret sig på en række mærkesager, ligesom han har oplevet en god opmærksomhed fra politikernes side.

”Mange har brug for at orientere sig om, hvad der rører sig i det sønderjyske landbrug, som er kendt for skarpe og markante holdninger. Klima, miljø og udmøntningen af CAP-reformen er ingredienserne i Landbrugspakken, og vi har fokus på disse helt afgørende dagsordenpunkter. Vi glæder os til at høre, hvad medlemmerne mener om disse og andre emner”, siger Henrik Jessen forud for mødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Landbrug & Fødevarer kommer kommunikationsdirektør Lasse Bastkjær Jensen og tager LandboSyds medlemmer med på en tur i maskinrummet på Axelborg, hvor den langsigtede strategi for organisationens kommunikation bliver udformet. Redskaberne er reklamer, bannere, aktivitet på sociale medier og kontakt med medierne.

Det tredje ben i medlemsmødet bliver en debat om vand – hele vejen rundt. Afdelingschef fagrådgivning, Torben Bøgh Christensen, og bestyrelsesmedlem Claus Fink Jørgensen sætter fokus på bl.a. vandingstilladelser, afvanding og BNBO med udgangspunkt i kommunernes rolle som et bidrag til debatten forud for kommunalvalget i november.

Artiklen fortsætter under annoncen

LandboSyds rådgivningsvirksomhed bliver også et emne, idet adm. direktør Sune Aagot Sckerl giver en orientering om perspektiver på forretningen.

Medlemsmødet indledes med middag og der bliver en kort kaffepause midtvejs. Tilmelding via landbosyd.dk senest i morgen, fredag.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...