LandboSyd styrkede økonomien gennem 2018

20. februar 2019 Erhverv

LandboSyd opnåede i 2018 et markant løft i omsætningen og et solidt økonomisk resultat.

Det fremgår af årsregnskabet, som i denne uge blev godkendt af bestyrelsen og fremlægges på generalforsamlingen den 5. marts.

For LandboSyd blev 2018 et begivenhedsrigt år med flere kunder, flere medlemmer og flere medarbejdere. Den øgede aktivitet afspejler sig i årsregnskabet, og omsætningen af rådgivning steg med 10 millioner kroner og budgetteres til at runde 100 millioner i indeværende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det økonomiske resultat steg til 2 millioner kroner før skat, mens egenkapitalen voksede til 32,2 millioner kroner.

Tiltrækker specialister

”Vi får flere regnskabskunder ikke bare regionalt i Syd- og Sønderjylland, men i hele landet, og det sker vel at mærke i et faldende marked. Vi formår at tiltrække specialiserede medarbejdere med kompetencer, som efterspørges af landmændene, og vi oplever en stigende aktivitet ikke bare inden for regnskaber, men også strategi- og virksomhedsrådgivning samt øvrige rådgivningsområder. Her spiller ikke mindst vores investeringer i den nyeste viden inden for digitale løsninger en stor rolle”, siger administrerende direktør Anders Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomi og regnskab i fremgang

”Økonomi- og Regnskabsafdelingen oplever, at antallet af regnskaber er steget 2,1 procent fra 847 året før til 865 i 2018. Vi kan konstatere, at vi har en fortsat tilgang af kunder og har derfor sagt goddag til nye og gode kolleger. Vi oplever generelt, at medarbejderne er topmotiverede og yder en stor indsats.”

”Vores kvægrådgivning er efterspurgt, og det samme gælder ydelser inden for planteavl, miljø, jura og HR. Samtidig oplever vores to datterselskaber stor aktivitet. LandboGruppen Syd arbejder i hele landet og har opnået et flot resultat, ligesom Agrocura A/S er en positiv medspiller på markedet inden for finansiering og råvarer”, siger Anders Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målbare værdier på bedrifterne

”Vi har over de senere år oplevet en konstant stigende omsætning og aktivitet, og dermed er vi rustet til en fremtid, hvor volumen og specialviden bliver afgørende. Vi vil fortsat arbejde på at være en markedsledende rådgivningsvirksomhed, og vi skal skabe målbare værdier ude på bedrifterne og landbrugsvirksomhederne både nu og i fremtiden – det er vores berettigelse”, siger Anders Andersen.

Arbejder for rammevilkår

Artiklen fortsætter under annoncen

LandboSyd kan glæde sig over, at man – i modsætning til rigtigt mange foreninger – i 2018 fik flere medlemmer.

Medlemstallet steg 1,6 procent, og det tager formand Mogens Dall som et udtryk for opbakning:

”Vi markerer os på en række politiske mærkesager. Det handler om at arbejde meget konkret til gavn for medlemmerne og dermed sikre bedre rammevilkår for produktionen”, siger Mogens Dall.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...