Landbrugspakke: Ministerier hemmeligholdt væsentlige oplysninger

14. juli 2016 Politik

Flere ministerier har i udleverede aktindsigter forsøgt at hemmeligholde en lang række centrale oplysninger om blå bloks landbrugspakke over for offentligheden. Men meget store dele af de hemmeligholdte oplysninger burde ifølge reglerne have været lagt åbent frem, vurderer eksperter over for Berlingske torsdag.

Optakten til Landbrugspakken kostede Eva Kjer Hansen ministerposten.

Optakten til Landbrugspakken kostede Eva Kjer Hansen ministerposten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ministerierne har i aktindsigter til avisen fjernet omtrent fire femtedele af et 70-siders dokument.

Det har ikke været muligt for avisen at få en kommentar fra Statsministeriet, der oplyser, at de relevante medarbejdere er på ferie.

Miljø- og Fødevareministeriet henviser derimod til et gammelt svar, som ministeriet tidligere har sendt til Berlingske om den pågældende aktindsigt:

“Af brevet fremgår en detaljeret begrundelse for, hvilke oplysninger der ikke er givet aktindsigt i. Miljø- og Fødevareministeriet har ikke yderligere kommentarer”, skriver ministeriet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...