Landbrugsstyrelsen i Augustenborg skal have ny direktør

1. juni 2021 Augustenborg Skrevet af: Redaktion

Vicedirektør Louise Piester konstitueres med virkning fra den 1. juni i stillingen som direktør i Landbrugsstyrelsen, som har adressen på slottet i Augustenborg. Den afgående styrelsesdirektør, Jette Petersen, skal gøre tjeneste i en anden stilling i Fødevarestyrelsen.

”Jette Petersen har stået i spidsen for Landbrugsstyrelsen gennem en række år, hvor hele sektoren har oplevet store forandringer. Landbruget befinder sig i en opbrudstid, hvor branchen skal finde og implementere nye, grønne løsninger i de kommende år”, siger departementschef i Ministeret for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Morten Niels Jakobsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Landbrugsstyrelsen har en helt afgørende rolle med at understøtte denne omstilling, hvor det er centralt med en stærk forvaltningskultur. Jeg takker Jette for hendes store indsats som direktør i en svær tid”.

For få uger siden fik Landbrugsstyrelsen meget alvorlig kritik fra Statsrevisorerne for ikke gennem 16 år at have kontrolleret udbetalingen af EU-støtte til landmænd.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, om Jette Petersens fratrædelse er direkte afledt af den sag, skriver BT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sagen kan betyde, at Danmark skal betale et større beløb tilbage til EU.

Statsrevisorerne slog hårdt ned på, at styrelsen var blevet advaret af dens egne jurister om, at der var et probem.

Men styrelsen gjorde ikke noget ved det.

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...