Landets bedste tele- og internetleverandør er ipnordic

30. september 2020 Erhverv

I disse dage kårer ComputerWorld landets dygtigste IT-virksomheder og i dag kom nyheden om, at erhvervsteleselskabet ipnordic igen i år indtager førstepladsen som bedste danske tele- og
internetleverandør, imens de store teleselskaber må nøjes med sekundære placeringer, som ComputerWorld selv beskriver det.

Nyheden om førstepladsen mødes naturligvis med begejstring i det sønderjyske teleselskab:

”Det er med store glæde, ydmyghed og en enorm stolthed, at jeg i dag kan se, at vi endnu en gang holder os på toppen i en branche, der forandrer sig dagligt.

Denne placering er kun mulig på grund af vores fantastiske kunder, der udfordrer os hver dag; til fortsat at være de bedste til det, vi laver”, siger koncernchef Charles Ginnerskov og fortsætter:

“Nye som gamle kunders virksomheder er under forandring og de skal vide, at de har en kommunikationsløsning, der følger med” siger Charles Ginnerskov i en pressemeddelelse.

Udover at takke virksomhedens kunder lyder der også en stor tak til virksomhedens flere end 80 medarbejdere,
som har deres hverdag på hovedkontoret i Gråsten:

”Glade kunder får man kun ved at have etfantastisk hold kolleger, der hver dag yder deres bedste for at gøre en forskel i en branche, hvor alle andre kun taler pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

ipnordic gør en dyd ud af, at vores kunder – og deres kunder – kan se værdien af en kommunikationsløsning, der gør det let at få fat i de rigtige folk”, siger Charles Ginnerskov.

Kåringen kommer i et særdeles anderledes efterår, hvor de fleste danske virksomheder er stærkt udfordret af Corona.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hertil svarer telefonidirektøren:

”En førsteplads forpligter; vi hviler ikke på laurbærrene. Corona-situationen har gjort erhvervslivet sårbart. Vi vil sammen med vores kunder gøre vores til, at vi kommer helskinnet igennem denne svære periode”..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk