Landsbylauget: 170 mennesker til festlig Høstfest i Holm

13. september 2019 Nordborg

Holm Landsbylaug skriver:

Den 40. Høstfest i Holm blev en stor succes med 170 festglade mennesker.

Fra 1978 til i dag er det kun i 1987, der ikke er blevet festet i Holm.

Jubilæumsfesten foregik som de sidste mange år i laden på Møllegade 2, hvor værtsparret Kaja og Chresten Johnsen gladelig stiller deres maskinhus til rådighed for festlighederne.

Festlighederne startede allerede kl. 10 ved Holm Kulturhus, hvor børnene i Holm holdt Mini OL med mange spændende aktiviteter. Der blev slået efter kartofler, kastet med støvler, skudt med bue og pil og mange andre spændende ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

De unge mennesker sluttede kampene af med pølser og is.

De voksne lagde sig i selen til en stor jubilæumsfest kl. 18 – hvor der traditionen tro blev holdt høsttale, set revy med Holm Amatør Teater, danset og hygget til langt ud på natten.

Æresmedlem nummer fire kåret

Man spiser sin egen medbragte mad og drikkevarer kan købes til gamle høkerpriser.

Festen havde i år et særligt højdepunkt, fordi Holm Landsbylaug udnævnte sit fjerde Æresmedlem. Det var Kurt Kjærgaard, som efter 16 års bestyrelsesarbejde, utallige frivillige timers arbejde for landsbyens sammenhold og udvikling – helt fortjent fik den ære.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til sidst skal der lyde en stor tak til alle de frivillige, der skaber rammerne om sådan en dag – både opsætning, afholdelse og nedpakning er store opgaver, der heldigvis løses af mange frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 Sønderborg, Frivillige

Mette Ingwersen gav Netværkshuset en musik-oplevelse

26. oktober 2021 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag skulle Silas Holst have været gæst ved Netværkshusets arrangement Broager Sparekasse Skansen ved et arrangementet er for alle, der har demens inde på livet. Enten ved selv at være ramt af sygdommen eller ved at være pårørende til en, som er det. Silas Holst er – udover at være danser – ambassadør for […]

Læs mere...