Lang fredag i byens handelsgader

27. september 2013 Erhverv

En hyggelig stemning bredte sig fra scenen på Rønhaveplads, hvor den altid hittende Michael Vogensen sad og spillede en lang række kendte sange og der var da også en del, der havde plantet sig ved bordene foran scenen.

Faktisk var der mange mennesker, der havde ladet sig lokke ud i den kølige aften – og målet var selvfølgelig at finde supergode tilbud, som kunne fragtes hjem. Dem fandt de fortrinsvis i de butikker, der sælger ud, fordi de åbner i Borgen tirsdag.

I Jernbanegade blev der også serveret musik, hvor en gruppe havde en forsanger, der forsøgte sig i rollen som Kim Larsen. Faktisk er det muligt at synge Kim Larsens sange uden man behøves efterligne ham på enhver tænkelig måde. Den bedste til at være Kim Larsen er stadig: Kim Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Af underholdende elementer ned gennem gaderne var stort set ingen – bortset fra en form for et feltkøkken, hvor der blev slået et slag for det sønderjyske køkken – så oplevelsen ved at slentre mellem butikkerne bestod i at sno sig hurtigst muligt gennem menneskeflokken.

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443264495793903.1073741908.271358109651210&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...