Lang kø ved kviktestcentret

13. november 2021 COVID-19

Lørdag formiddag var der rigtig lang kø ved testcentret i Perlegade – så lang at køen spærrede for adgangen til flere butikker.

Heldigvis kom der medarbejdere fra kommunen, som i samarbejde med politiet fik drejet køet, så den i stedet er fra parkeringsområdet bag Det Sønderjysk Hus og frem til Kviktestcentret.

“I Sundhedsforvaltningen har vi opfordret Region Syddanmark til, der bliver åbnet Kviktestcentre i Nordborg og Gråsten. Og vi skal også høre, om der ikke kan skrues op for kapaciteten”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Coronasmitten er stigende over hele landet – og fredagens smittetal viste, at 216 personer gennem den seneste uge er smittet med Corona.

I Høruphav har SuperBrugsen og Rema 1000 aflyst juletræstændingen – og mandag beslutter bestyrelsen i Vores Sønderborg, om de også skal aflyse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...