Lang ventetid – men endelig åbnede Universe

13. juni 2020 Erhverv

Lørdag klokken 10 åbnede Universe for sæsonen 2020 og det blev en anderledes åbning end planlagt, fordi der kom en Corona-virus i vejen og flyttede åbningen fra april til juni.

De 40 fastansatte og de 120 sæsonarbejdere har glædet sig rigtigt længe – og endelig kom dagen, hvor gæsterne gav liv i oplevelsesparken.

“Vi kunne have haft mange gæster i de flotte solskinsdage i både påsken og pinsen – men sådan er det og vi er glade for endelig at kunne byde rigtigt mange mennesker velkommen i Universe”, siger Brian Jørgensen fra Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Universe retter sig naturligvis efter alle de vejledninger, som er kommet fra myndighederne – og det betyder, at der er lavet om på det med at stå i kø ved de forskellige oplevelsesmuligheder.

Gæsterne kan downloade en app og bestille plads, så det bliver mobilen, der står i kø i stedet.

Det kan du høre i tv-indslaget her, hvor der også fortælles om andre Corona-tiltag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilbanko

Som en festlig optakt blev der spillet bilbanko på parkeringspladsen foran Universe, hvor hovedpræmien var et ophold på Hotel Alsik.

Traditionen tro holdt direktør Torben Kylling Petersen velkomsttale, inden gæsterne fik lov til at gå gennem indgangssluserne.

“Tusinde tak for at I er her til den mest specielle sæsonåbning, som er den allerbedste af dem alle. Det er nemlig den åbning, vi har ventet længst på”, sagde Torben Kylling Petersen. Han håber dog ikke, at denne rekord for den seneste sæsonåbning nogensinde bliver slået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter åbningstalen fortalte Universe-direktøren SønderborgNYT om de oplevelser, der venter sæsonens gæster.

SønderborgNYT lagde også vejen forbi det nye Test-Lab og Den Blå Kube, hvor vi hørte, hvad det er, gæsterne kan glæde sig til at se og prøve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...