Lange Andersen spiller jazz ved Rønhaveplads

6. august 2020 Kultur

Lørdag klokken 10 spiller Lange Andersen jazz ved Blæksprutterne på Rønhaveplads.

Lange Andersen spiller swingende, jazzy musik, hvor balancen og stemningen mellem klaver, kontrabas og sang er i centrum. Og så klemmer der sig en ukulele ind i ny og næ, bare lige for at lave lidt sjov og ballade.
Det oplyser Lange Andersen.
Sangene, som de spiller, har de valgt, fordi de har den gode, varme eller sjove historier gemt i teksten. De er også valgt, fordi de emmer af fell-good stemning og får foden til at tappe, hvad enten det er swing, jazz, crooner eller en mere moderne sang, der er blevet jazzyficeret.
Artiklen fortsætter under annoncen

Trioens repertoire strækker sig lige fra Frank Sinatra, Nina Simone og Stevie Wonder til danske klassikere med Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann og over nyere musik med eksempelvis Pligten kalder.
Lange Andersen spiller både på cafeer, værtshus, festivaller, private fester og firma arrangementer, og består af:
Karina Lange – Sang og ukulele

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonas Surel Lange – Klaver
Ulrik Andersen – Kontrabas

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...