Langhøj Entreprenør er glad for digitalisering

11. maj 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Selvom coronakrisen har ramt dansk økonomi hårdt, er aktiviteten i bygge- og anlægsbranchen steget og det bekræftes nu også af tal fra Visma e-conomic, som viser, at omsætningen blandt landets håndværkere er steget med hele 14 procent under coronakrisen.

En mere dybdegående analyse af tallene på regionalt plan viser samtidig, at de sønderjyske håndværksvirksomheder, som har digitaliseret alle administrativt tunge processer og forretningsgange, omsætter for cirka 41 procent procent mere per medarbejder, end de som ikke har digitaliseret deres forretning. Det svarer til en årlig meromsætning på 452 000 kroner per medarbejder, skriver Visma e-conomic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er med andre ord enormt mange penge at hente, når man digitaliserer sine forretningsgange og processer i denne branche, og det kan blandt andre entreprenørfirmaet Langhøj Entreprenør i Nordborg nikke genkendende til.

”At gå fra at have håndteret omkostningstunge, administrative processer som timeregistrering på papirsedler manuelt til i dag at have automatiseret al vores administration gennem e-conomic og integrerede tredjeparts apps har gjort en mærkbar forskel for vores forretning”, siger Carsten Lang, som ejer Langhøj Entreprenør.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi oplever simpelthen at få frigivet mere tid i bogholderiet og hos medarbejderne. Tid som for eksempel kan bruges på at tage flere opgaver ind og på at yde en bedre kundepleje. Det giver en øget effektivisering, som jeg forventer vil kunne ses i vores regnskaber, men vigtigst af alt på vores kundetilfredshed. Og glade kunder er nu engang målet for os”.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...