Langt fra alle ansatte på statslige arbejdspladser vil flytte

28. november 2015 Augustenborg

Regeringen offentliggjorde den 1. oktober, at de planlægger at flytte 3900 statslige arbejdspladser ud af hovedstadsområdet.aug2

Og i løbet af de første knap to måneder har det allerede flere steder ført til opsigelser, mens ledelse og tillidsrepræsentanter forventer, at det bliver et fåtal, der flytter med arbejdspladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flytningen af NaturErhvervsstyrelsen til Augustenborg ligger langt ude i fremtiden, derfor har få taget en beslutning endnu. Tillidsrepræsentant Nina Flindt oplyser til DR, at ingen har sagt op endnu, mens ganske få har sagt, de vil flytte med.

Rådet for Socialt Udsatte flytter til Rønne – og der flytter de fem medarbejdere gerne over.

I andre afdelinger er der begyndt at komme opsigelser, men det kan betyde jobs til lokale i de provinsbyer, der skal huse de statslige arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringen vil flytte 3900 statslige arbejdspladser fra København til kommuner rundt om i landet. Det skal skabe en bedre balance mellem hovedstaden og provinsen.

Ifølge tal fra Moderniseringsstyrelsen er der i alt 184.886 statslige arbejdspladser i Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...