Lars Bo Kristensen er ny direktør i AGRAMKOW

10. november 2020 Erhverv
Direktør Lars Bo Kristensen. Pressefoto
Direktør Lars Bo Kristensen. Pressefoto

Lars Bo Kristensen er ny direktør i AGRAMKOW Fluid Systems A/S.

Lars Bo Kristensen kommer fra en stilling som Managing Director i AVK Smart Water og har før det haft en mangeårig karriere hos Kamstrup A/S, bl.a. i Norge, Schweiz og Nordamerika, hvor han har været stærkt involveret i den digitale rejse og opbyggede markedet for intelligent vandmåling og etablerede lokal produktion i USA.

AGRAMKOW har i mange år haft stort fokus på digitalisering af løsningerne samt de muligheder og den værdi der er for kunderne ved digitalisering af produktionslinjerne, og ser et stort potentiale i at øge dette fokus.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med Lars Bo Kristensen har vi fået en stærk profil om bord med international erfaring, stor ledelseskapacitet og et stærkt drive til at indfri det vækstpotentiale, der ligger i Appliance-industrien og AGRAMKOW som helhed”, siger CFO i Dürr AG, og bestyrelsesformand i AGRAMKOW Dietmar Heinrich.

I en verden med øget befolkning og øget købekraft i mange lande og regioner, er der stigende efterspørgsel efter køleskabe, frysere, aircondition samt varmepumper. AGRAMKOW leverer innovative, digitale løsninger til producenter i appliance industrien og her ser vi en øget målsætning for at digitalisere produktionen af blandt andet aircondition og varmepumper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Producenterne har alle en Industri 4.0-strategi og her kommer AGRAMKOW ind som en strategisk vigtig spiller, hvor der bliver fokuseret på miljørigtige digitale løsninger.

AGRAMKOW fokuserer på datadrevne, digitale løsninger, der kan effektivisere produktionen på en miljørigtig måde og samtidig sikre en altid ensartet og høj kvalitet”, siger Lars Bo Kristensen i en pressemeddelelse.

”Vi investerer kraftig i udvikling af ny teknologi for at AGRAMKOW vil være det naturlige valg for kunderne, der investerer i Industri 4.0”, siger Lars Bo Kristensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ser frem til at blive en del af AGRAMKOW-familien og glæder mig til at udvikle de store muligheder, der ligger for AGRAMKOW i digitalisering af vore løsninger” siger Lars Bo Kristensen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk