Lars Løkke og lokale Venstre-politikere på EUC Syd

11. september 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag fik EUC Syd besøg af Venstres formand, Lars Løkke og i kølvand fulgte Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby samt Peter Hansen og Tage Petersen fra Byrådet.

Venstre i Sønderborg har i en tid arbejdet for at få 10. klasse koblet sammen med EUC. Alt lå klar til, at der kunne gives grønt lys, indtil Socialdemokraterne igen skiftede mening.

– Vi ser ikke 10. klasse som afslutningen på Folkeskolen, men som indgangen til en ungdomsuddannelse, siger Peter Hansen. Derfor lå den lige til højrebenet at  besøge EUC. Og det samme gjorde det for Lars Løkke, fordi Venstre vil gøre noget for, at flere tager en erhvervsuddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvad kan der gøres for, at så mange af jer ikke tager en hel række grundforløb, spørger Lars Løkke en gruppe elever.

– I kan sørge for, at der er lærepladser, lyder svaret.

Lars Løkke er meget bevidst om, at alle de grundforløb, der ikke munder ud i praktik og svendebrev, betyder spildte kroner i erhvervsskolerne. Altså handler det om at samle inspiration og viden gennem elever på erhvervsskolerne, så der kan laves en køreplan for fremtidens erhvervsuddannelser.

Se billeder fra besøget på EUC: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.435717029881983.1073741888.271358109651210&type=1

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...