Lars Løkke og lokale Venstre-politikere på EUC Syd

11. september 2013 Erhverv

Onsdag eftermiddag fik EUC Syd besøg af Venstres formand, Lars Løkke og i kølvand fulgte Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby samt Peter Hansen og Tage Petersen fra Byrådet.

Venstre i Sønderborg har i en tid arbejdet for at få 10. klasse koblet sammen med EUC. Alt lå klar til, at der kunne gives grønt lys, indtil Socialdemokraterne igen skiftede mening.

– Vi ser ikke 10. klasse som afslutningen på Folkeskolen, men som indgangen til en ungdomsuddannelse, siger Peter Hansen. Derfor lå den lige til højrebenet at  besøge EUC. Og det samme gjorde det for Lars Løkke, fordi Venstre vil gøre noget for, at flere tager en erhvervsuddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvad kan der gøres for, at så mange af jer ikke tager en hel række grundforløb, spørger Lars Løkke en gruppe elever.

– I kan sørge for, at der er lærepladser, lyder svaret.

Lars Løkke er meget bevidst om, at alle de grundforløb, der ikke munder ud i praktik og svendebrev, betyder spildte kroner i erhvervsskolerne. Altså handler det om at samle inspiration og viden gennem elever på erhvervsskolerne, så der kan laves en køreplan for fremtidens erhvervsuddannelser.

Se billeder fra besøget på EUC: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.435717029881983.1073741888.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...