Lars Romsøe Grandt: Forvaltningen er fyldt med humor

12. juni 2015 Uncategorized

Lars Romsøe Grandt, form. for Venstre på Nordals, skriver:

Da jeg først hørte forvaltningens forslag med at nedlægge natbusser, turistbusserne på Nordals, gratis buskort til folkeskoleelever, forringe venteskure samt lukke ventesalen og toiletter i Sønderborg, var min første tanke forargelse.

Lars Romsøe Grandt sidder klar med gode råd til Frode Sørensen.

Lars Romsøe Grandt sidder klar med gode råd til Frode Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men efter lige kort, at have analyseret tankerne bag dette komplet tåbelige forslag om, at ødelægge et i forvejen dårligt offentligt transporttilbud helt, kunne jeg nemt gætte mig til samtalen fra Frode Sørensen i Teknik- og miljøudvalget.

Jeg kunne forestille mig den lød således:

“Nu har vi lovet borgerne før valget, at der kommer gratis busser til ungdomsuddannelseselever. Selvom de kom et år senere end vi lovede, så er de her, og vi skal have fundet pengene et sted, hvor vi ikke bruger Venstres fornuftige budgetforslag.”, så har han vendt sig imod forvaltningen og sagt:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kan i ikke lige finde et par forslag.”

Og så er det bare god humor, når forvaltningen kommer med disse forslag. Men det har nok aldrig været tanken, det skulle nå helt ud til pressen. Men et lille vink med en vognstang til Frode Sørensen er, at når man lover noget, så er man selv ansvarlig for at få det finansieret.

Ring gerne hvis du skal have hjælp.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Brandfolkene er stadig i gang på Stødagervej

29. juli 2021 112

Torsdag morgen er brandfolkene i gang med efterslukningsarbejdet på Stødagervej, hvor der tirsdag aften omkring 21:30 blev anmeldt en brand i virksomheden Omnicoms bygning. Virksomheden producerer farvepulver, som blandes i cement til fliser. “Vi har siden i går aftes haft brand på virksomheden Amnicon på Stødager i Sønderborg. Folk bedes undgå røgfanen med giftig røg. […]

Læs mere...