Lazy Dog har åbnet i nye lokaler

12. december 2020 Erhverv

Der er masser af plads i det nye Lazy Dog i Store Rådhusgade i Sønderborg, som åbnede dørene for gæster fredag eftermiddag – og fremover er der åbent fra 16 til 22.

Det er ti måneders arbejde på at gøre lokaler i stand, som nu er slut – og fredag blev der serveret burgere ved bordene.

“Så nu kan gæsterne komme og få cocktails og vores gode burgere”, siger Simon Stefanski, som ejer stedet sammen med sin bror. Lazy Dog er kendt for sine gode burgere – og de har vundet titlen ‘Danmark bedste burger’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere lå Lazy Dog i Perlegade, men lokaler brændte i februar – og det fik brødrene til at kigge sig om efter et nyt sted, de kunne fortsætte deres forretning – og det blev i Store Rådhusgade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...