Lazy Dog: Hjælp os med at sætte Sønderborg på landkortet

16. september 2021 Erhverv

Onsdag aften var der 130 personer, som har sendt en sms med teksten: ‘BGR 104’ til 52 51 09 87 – og det betyder, at de synes, at Lazy Dog har Danmarks Bedste Burger

Frem til den 22. september kan der stemmes på ‘Danmarks Bedste Burger’ og det er Opdag Danmark, som står bag konkurrencen.

Alle de burgersteder, der  kommer i Top 3 – eller får over 250 stemmer – får en plads på vores kort over Danmarks bedste burgersteder, skriver Opdag Danmark.

“Lazy Dog vandt titlen for to år siden og vi har brug for vores mange kunders hjælp, hvis vi skal gentage successen”, siger Kacper Stefanski til SønderborgNYT. Han fortæller, at det selvfølgelig vil være godt for Lazy Dog igen at have stedet med Danmarks Bedste Burger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er også godt for Sønderborg, fordi den omtale, som sejren vil give, den viser, at der sker noget her i området. Uden sammenligning – så er opdager rigtigt mange jo også Sønderborg, når de læser om, at Syttende på Alsik har fået en Michelinstjerne”, siger Kacper Stefanski, som synes, det er vigtigt, at omverdenen ved, at der er masser af liv og oplevelser i Sønderborg.

“Det giver jo flere lyst til at komme på besøg – og nogle af dem falder jo måske for alt det, som Sønderborg er – og flytter hertil”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49