Lazy Dog – hvis man vil prøve et anderledes spisested

5. oktober 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du kan li’ at komme et sted, hvor der lægges vægt på god atmosfære, så kan Lazy Dog i Perlegade være stedet.

“Vores intention er at skabe en stemning, der minder og den på de engelske pubber. Det betyder, det er det sociale, der lægges vægt på og det er der allerede mange gæster, der er faldet for”, siger Simon Stefanski til SønderborgNYT.

Det er faktisk muligt at bruge hele dagen i Lazy Dog, hvor der kan lægges ud med morgenmad.

“Vi har forskellige slags grød med friske bær og granatæble, spejlæg-sandwich og også ristet rugbrød med advocado og skinke”, siger værten, Simon Stefanski, der kommer fra England.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig kan man også købe en komplet English Breakfast.

Supergode burgere

Lazy Dog er kendt for at have virkeligt gode burgere – og det er der en forklaring på.

“Vi har lavet vores egen kødblanding sammen med Rønhaveslagteren, vores ost er fra ostebutikken i Perlegade og brødet fra Byens Brødhus, så vi bruger lokale kvalitetsvarer”, siger værten. Burgerne fyldes med årstidens grøntsager.

Lazy Dog har naturligvis andre ting end burgere på kortet og det kan man høre om, når man kommer indenfor i det meget specielt indrettede lokale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæsterne

Ved frokosttid kommer der især unge studerende, som skal have stillet sulten og i eftermiddagtimerne er det børn og deres forældre, der sidder og hygger sig.

“Det er især det, man kalder modne mennesker, som spiser aftensmad hos os og ud på aftenen kommer der en del unge, der nyder en drink eller to”, siger Simon Stefanski.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...