Leder du efter et studiejob – Universe søger sæsonmedarbejdere lige nu

26. januar 2023 Erhverv
Søg jobbet som sæsonmedarbejder hos Universe inden søndag
Søg jobbet som sæsonmedarbejder hos Universe inden søndag

Lørdag den 1. april 2023 slår Universe dørene op igen efter vinterpausen og for at give gæsterne den bedste oplevelse, har Universe brug for rigtig mange sæsonansatte, som skal stå klar til at tage imod de første gæster.

”Det er vigtigt for os, at vores gæster får en rigtig god oplevelse når de besøger Universe og derfor har vi hvert år brug for ca. 70 nye hjælpsomme kollegaer der, sammen med det faste team, blandt andet skal hjælpe til i vores food- og oplevelsesområde samt billet- og butiksområdet”, siger driftschef, Jonas Juhl Luttermann, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De første nye sæsonmedarbejdere har allerede søgt jobbet for sæsonen 2023, men Universe har brug for endnu flere som er klar til at skabe mindeværdige oplevelser for gæsterne.

”Vi regner med at få et stigende antal gæster i 2023-sæsonen og vi skal bare være klar, så alle gæster oplever den bedste service og hjælp, når de går på opdagelse i Universe”, siger Jonas Juhl Luttermann, der lover et godt, kollegialt fællesskab, hvor der i fritiden bydes ind med forskellige medarbejderarrangementer som eksempelvis sommerfester med Universe Awards, segwaystafet, quiz og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er der mulighed for at søge jobbet her på Universes hjemmeside. Ansøgningen, som det tager to minutter at udfylde, skal sendes afsted senest søndag den 29. januar.

Alle kan søge, dog skal ansøgeren enten være fyldt 18 år eller være fyldt 16 år og samtidig have afsluttet 9. klasse, inden den første arbejdsdag, som vil være i april måned.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...