Ledigt job: Regionsdirektør i Region Syddanmark

28. april 2015 Erhverv

På regionsrådsmødet mandag nedsatte regionsrådet det ansættelsesudvalg, der skal stå for ansættelsen af en ny regionsdirektør. Søgningen efter en ny regionsdirektør kommer efter den tidligere regionsdirektør Mikkel Hemmingsen skiftede til Københavns Kommune i november 2014.jobcenter

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge regionens plan kommer stillingen i opslag i starten af maj. Lige nu er Jacob Stengaard Madsen konstitueret som regionsdirektør. Det har han været siden 1. november 2014.

Ved mødet stemte alle regionsrådsmedlemmer, med undtagelse af Marianne Mørk Mathiesen fra Liberal Alliance, for den nye ledelsesorganisering og den kommende ansættelsesproces.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansættelsesudvalg nedsat

På regionsrådsmødet blev det besluttet, at det kommende ansættelsesudvalg blandt andre kommer til at bestå af regionsrådsformand Carl Holst (V) og seks medlemmer af regionsrådet. De seks er Thyge Nielsen (V), Thies Mathiasen (DF), Lasse Krull (C), Poul-Erik Svendsen (S), Pia Tørving (S) og Karsten Uno Petersen (S).

Rekrutteringsfirmaet Mercuri Urval vil bistå ansættelsesudvalget i rekrutteringsprocessen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...