Legetøjskæden BR rykker ind efter stor ombygning i Borgen Shopping

19. december 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I løbet af foråret 2024 sker der en stor ombygning i Borgen Shoppings nederste butiksplan. Hvor den eksisterende Imerco flytter til det ledige lejemål, hvor Normal butikken lå indtil for nylig, og Imerco får således den nye Normal-butik og Apoteket Borgen som nabobutikker. Restauranten Karikatur flytter ud af centret til en ny beliggenhed. Det giver plads til den store ombygning, hvor de to lejemål efter Karikatur og Imerco bygges sammen til en ny stor butik til legetøjskæden BR.

”Vi er både stolte og glade over at kunne fortælle, at Borgen nu igen får en legetøjsbutik, som en del af vores store familieorienterede sortiment”, siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og det føles som en rigtig julegave, at kunne orientere vores mange gæster i centret om dette i netop denne juleuge. Både vi og vores faste gæster har savnet en legetøjsbutik i Borgen, og at vi nu kan styrke centret med den absolut bedste butik indenfor denne branche, er en stor glæde for os. Vi ser meget frem til samarbejdet med BR”.

Hos BR er der også stor glæde over at legetøjsbutikken BR nu igen kan findes i bymidten i Sønderborg. Charlotte From, som er kædechef i BR siger:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er meget glade for at BR har fået muligheden for at skabe et magisk legetøjsunivers i Borgen Shopping. Vi kan godt love, at Sønderborgs børn og barnlige sjæle vil komme til at få oplevelser og masser af leg i den nye butik, som bliver bygget efter vores nye magiske koncept, hvor legen kommer i centrum”.

Ombygningen i Borgen begynder i midten af februar måned, og vil stå på det meste af foråret. Butikken vil stå klar og åbne til sommerferien omkring 1. juli. BR holder åbent i deres nuværende butik i Stenager-centret frem til åbningen i Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...