Leif Maibom synes Als Revyen var underholdende

15. marts 2023 Kultur

“Jeg er imponeret over, at de har brugt en hel vinter på at lave en revy, der spiller fem gange hen over en weekend. Det er flot, og for mig understreger det, at interessen for revyen som kunstart heldigvis er intakt”.

Sådan sagde revytekstforfatter Leif Maibom efter han overværede premieren på Als Revyen i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Leif Maibom vil ikke komme med nogen egentlig anmeldelse af årets Als Revy, men afslører dog, at han følte sig godt underholdt. Specielt de numre og sketches, der havde et lokalt sønderjysk tema.

Artiklen fortsætter under annoncen

Als Revyen, der i år havde titlen ’Gas, gys & Galskab’, blev set af tæt ved 1.000 personer. Det er godt 200 flere end i fjor, hvor revyen var tilbage efter en corona-pause, skriver Als Revyen i en pressemeddelelse.

Arbejdet med årets revy begyndte i efteråret og har involveret 45 frivillige – lige fra musikere, skræddere, tekstforfattere, til skuespillere og lyd- og lysteknikere.

Henvendt til publikum siger formanden for Als Revyen, Kasper Keller Petersen:

”Vi er så taknemmelige for den energi og glæde, som publikum har bidraget med til hver eneste forestilling. Det betyder alt for os at se jeres smil og høre jeres latter. Vi er så glade for at have underholdt jer. Uden publikum og sponsorer havde vi ikke kunnet skabe den oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Als Revyen kommer igen i 2024.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...