Lej et Paddle Board hos Waterfun og sejl ud i Vemmingbund

22. juni 2020 Broager

Stand Up Paddle Board er sommerens helt store hit. Nu har du chancen for at prøve kræfter med sporten. Stand Up Paddle Board er for alle, store og små. Boardet er stabilt og det er nemt at lære.

Om du har eget board eller skal forsøge dig med Stand Up Paddle Board for første gang, så kan Waterfun i Vemmingbund hjælpe dig.

“Gennem Waterfun tilbyder jeg udlejning af Paddle Board og også undervisning i at bruge det”, siger Caroline Klaris til SønderborgNYT. Hele sommeren er hun i Vemmingbund og for at tjene nogle penge til studierne på Kings College i London, så fik hun ideen om at leje Stand Up Paddle Board ud til lokale og turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er på ingen måde tilfældigt, at det lige er i Vemmingbund, hun lader folk sætte paddleboards i vandet.

“Her er vi omgivet af træer og bakker og det betyder, der sjældent er kraftig vind. Med masser af kyst, er der ingen risiko for at drive til havs”, siger Caroline Klaris. Hun kaldet det for vanvittigt at sejle på Paddle Board i Alssund.

“Der er mange og skiftende strømme, så det fraråder jeg. Her i Vemmingbund er der meget mere trygt”.

Paddle Board er for alle

Artiklen fortsætter under annoncen

Caroline Klaris er sikker på, at hun kan lære alle mellem seks og 80 år at stå på Paddle Board.

“Det er bredt og ligger ret stille i vandet, så det er faktisk let at stå på det. Når jeg tager med ud og viser mine brugere, hvordan de rejser sig, så gør de det med det samme. Der er slet ingen problemer i det”, siger den nybagte firmaejer.

“En meget vigtig oplysning er, at der skal bruges masser af solcreme, inden man sejler ud på et Paddle Board. Solen brænder ekstra hårdt, når man er omgivet af vand”, siger Caroline Klaris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fik starthjælp

Inden Caroline Klaris kunne købe nogle Paddle Boards og redningsveste, som skulle lejes ud, var der en del formaliteter, der skulle på plads.

“Og så¨kræver det selvfølgelig ben i næsen at komme i gang, men jeg fik rigtig god hjælp i kommunens Erhvervsservice og hos Sønderborg Iværksætter Service”, siger Caroline Klaris.

Selv mener hun, at hendes idé rammer både lokale og turister.

“Virksomheder og hele familier kan selvfølgelig også bestille tid – og det samme kan foreninger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Måske kommer der snart nogle andre, der tilbyder udlejning af mountainbikes og af kanoer, så flere kan komme rundt den pragtfulde natur, vi er så heldige at være omgivet af”, siger Caroline Klaris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre ser gerne et friplejehjem i Sønderborg by og et på Als

25. oktober 2021 KV21

Venstre har lavet deres eget udspil til ældreområdet og det bliver offentliggjort i morgen, tirsdag. Venstre vil sikre større valgfrihed for den enkelte ældre medborger og en del er det er også at sikre, at der kan oprettes friplejehjem i kommunen. ”I dag har vi Dalsmark Plejehjem i Rinkenæs, der er en del af Danske […]

Læs mere...