Lejeres opsparing skal finansere dele af regeringens ghettoplan

2. marts 2018 Politik

Borgere, der bor i en almen bolig som ikke er et udsat boligområde, risikerer at gå glip af renovering af gamle køkkener og rådne vinduer, selvom de har sparet op til det over huslejen.

Sådan lyder advarslen fra ifølge DR Nyheder fra Danmarks Almene Boliger, efter at regeringen i sit ghettoudspil lægger op til, at der igennem Landsbyggefonden skal afsættes 12 milliarder kroner i perioden 2019 til 2026 til at renovere og nedrive i udsatte boligområder.

“Vores klare budskab er, at de penge, der bruges i de udsatte områder, ikke må få betydning for muligheden for at renovere i resten af de almene boliger, der er uden for de udsatte områder”, siger Bent Madsen, der er administrerende direktør i Danmarks Almene Boliger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...