Lena Krag Schmidt hædres for sin indsats for kræftramte

25. november 2021 Samfund
Lena Krag Schmidt hædres med Særprisen. Foto: Milestone Event
Lena Krag Schmidt hædres med Særprisen. Foto: Milestone Event

Forleden overrakte frisørkæden Park en pris, som kaldes for ‘Særprisen’ og den gives til en farverig person med et kæmpe drive – og fra scenen blev der sagt, at prisen går til én, som i øvrigt også af sine medarbejdere var indstillet til ‘årets chef’. En person med vindermentalitet, som er loyal og som går all in.

Hun har et kæmpe hjerte og hun stiller op for andre og tager store initiativer for velgørenhed. Hun samlede byen og holdt knæk cancer-arrangement for unge kræftramte, så de fik en uforglemmelig dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og modtageren var Lena Krag Schmidt fra Park by Mens Cut i Sønderborg, som ikke alene – sammen med sit netværk – lavede en dag for kræftramte unge mennesker, men også flere gange har samlet penge sammen til Knæk Cancer med sine velgørenhedsauktioner, som også bakkes flot op af alle de mennesker, som gerne hjælper Lena Krag Schmidt med at hjælpe andre.

“Jeg blev både overrasket og rørt, da det gik op for mig, at jeg var den heldige modtager af så flot en pris. Og når jeg blev rørt, så er det fordi, det ligger mig meget på hjerte at gøre en forskel for kræftramte”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem Lenas Parykker møder hun rigtigt mange kræftramte, som skal have paryk, når de skal i kemobehandling – og rigtigt mange af dem har virkelig glæde af, at Lena Krag Schmidt har et stor hjerte.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...