Lena Krag Schmidt på vej med sit tredje Knæk Cancer-arrangement

17. september 2019 Samfund

Lena Krag Schmidt fra Park by Mens Cut er i gang med tilløbet til sit tredje Knæk Cancer-arrangement, hvor donerede gaver kommer under hammeren og indtægten går til den landsdækkende Knæk Cancer-indsamling.

Auktionen holdes i Park by Mens Cut den 23. oktober, hvor du ud over at byde på de mange lodder og deltage i lotteriet – også kan nyde lækkerier fra Huset Blom, drikke et glas vin eller tre og nyde dejlig musik.

“Fordi det er et velgørenhedsarrangement, så koster det 125 kroner at komme ind og være med”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT. Billetterne købes i salonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lena Krag Schmidt sendte sidste år 91.000 kroner til Knæk Cancer og de mange penge kom ind gennem tombola, lotteri, flødebollesalg og Knæk Cancer-auktion.

120 lokale mennesker deltog i auktionen, hvor de bød på de gavekort og andre ting, som lokale virksomheder og butikker havde doneret.

Hjertet er med hele vejen

“Jeg laver parykker til kræftramte, der kommer til at miste deres hår under behandlingen”, siger Lena Krag Schmidt. Hun er altså rigtigt tæt på en stor del af de kræftramte i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil sige, at 20 procent af min opgave er at tilpasse en paryk og resten er at lytte og give omsorg”, siger hun.

Lena Krag Schmidt møder de kræftramte som neutral person.

“Jeg er ikke en del af familien og heller ikke en del af læge- og sygehuset, så hos mig kan de sætte ord på deres stemninger og tanker uden at skræmme familien eller få det skrevet ind i en journal”, siger Lena Krag Schmidt.

Hun ser det som en vigtig opgave, at give sig tid til at lytte og have sjælen med.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og selvfølgelig ryster jeg det ikke bare lige af mig. Jeg tager det med videre i mine tanker”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...