Lettere at være turist i grænselandet

11. april 2015 Erhverv

Fremover bliver det nemmere for turisterne i Sønderjylland at finde og booke de mange spændende oplevelser, området har at byde på. Destination Sønderjylland har lanceret bookingportalen www.visitsonderjylland.dk, hvor alle de sønderjyske turistaktører kan lægge deres produkter op, så gæsterne kan få et samlet overblik over, hvad de kan lave på deres ferie.

Artiklen fortsætter under annoncen

untitled

“Det sidste halve år er gået med at teste og finpudse de sidste detaljer samt at få lagt så mange produkter op som muligt”, siger den kommende direktør Karsten Justesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Vi er nu så langt, at vi er parate til at gå ud i pressen og fortælle om portalen og håber selvfølgelig, at endnu flere har lyst til at lægge deres oplevelser til salg på den digitale platform”.

Bestyrelsen for Destination Sønderjylland besluttede på sidste bestyrelsesmøde, at man pr. 1. maj fjerner de 4 pct. provision, der indledningsvis tilfaldt destinationen. Dermed er udgifterne forbundet med at have sit produkt tilgængeligt på bookingportalen reduceret til 6 pct. af et evt. salg.

“Med reduktionen i gebyret er en af landets bedste og billigste bookingportaler stillet til rådighed for turistaktørerne i Sønderjylland, der dermed sikres en effektiv online afsætningsplatform for deres produkter. Portalen er samtidig et godt fundament, hvorpå endnu flere oplevelsesiværksættere kan udbyde oplevelser i tilknytning til de mange gratis glæder, Sønderjylland har at byde på”, siger Karsten Justesen.

Nordic Travel1864-c

Portalen er udviklet i samarbejde med Nordic Travel, som i dag fungerer som Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for den nye bookingportal, herunder betaling, medlemskab af rejsegarantifonden og upload produkter. Alle aktører der sælger produkter via portalen indgår derfor en leverandøraftale med Nordic Travel.

Hvis du ønsker at få dit produkt på bookingportalen kan du kontakte destinationens sekretariat på jn@set-sonderborg.dk eller 81824568.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk