Lettere at være turist i grænselandet

11. april 2015 Erhverv

Fremover bliver det nemmere for turisterne i Sønderjylland at finde og booke de mange spændende oplevelser, området har at byde på. Destination Sønderjylland har lanceret bookingportalen www.visitsonderjylland.dk, hvor alle de sønderjyske turistaktører kan lægge deres produkter op, så gæsterne kan få et samlet overblik over, hvad de kan lave på deres ferie.untitled

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det sidste halve år er gået med at teste og finpudse de sidste detaljer samt at få lagt så mange produkter op som muligt”, siger den kommende direktør Karsten Justesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Vi er nu så langt, at vi er parate til at gå ud i pressen og fortælle om portalen og håber selvfølgelig, at endnu flere har lyst til at lægge deres oplevelser til salg på den digitale platform”.

Bestyrelsen for Destination Sønderjylland besluttede på sidste bestyrelsesmøde, at man pr. 1. maj fjerner de 4 pct. provision, der indledningsvis tilfaldt destinationen. Dermed er udgifterne forbundet med at have sit produkt tilgængeligt på bookingportalen reduceret til 6 pct. af et evt. salg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med reduktionen i gebyret er en af landets bedste og billigste bookingportaler stillet til rådighed for turistaktørerne i Sønderjylland, der dermed sikres en effektiv online afsætningsplatform for deres produkter. Portalen er samtidig et godt fundament, hvorpå endnu flere oplevelsesiværksættere kan udbyde oplevelser i tilknytning til de mange gratis glæder, Sønderjylland har at byde på”, siger Karsten Justesen.

Nordic Travel1864-c

Artiklen fortsætter under annoncen

Portalen er udviklet i samarbejde med Nordic Travel, som i dag fungerer som Destination Sønderjyllands officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for den nye bookingportal, herunder betaling, medlemskab af rejsegarantifonden og upload produkter. Alle aktører der sælger produkter via portalen indgår derfor en leverandøraftale med Nordic Travel.

Hvis du ønsker at få dit produkt på bookingportalen kan du kontakte destinationens sekretariat på jn@set-sonderborg.dk eller 81824568.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...