LGBTQ+ Sønderborgs bestyrelse voksede på generalforsamlingen

LGBTQ+ Sønderborgs generalforsamling. Privat foto
LGBTQ+ Sønderborgs generalforsamling. Privat foto
23. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften var der generalforsamling LGBTQ+ Sønderborg, hvor der blev snakket om foreningens næste år – og i forbindelse med generalforsamlingen valgte medlemmerne at godkende bestyrelsens forslag om at udvide bestyrelsen til ni personer.

”Sissel Vinther har valgt at træde ud af bestyrelsen. Det er vi kede af. Hun var med hele vejen fra starten til i dag, hvor foreningen har vokset sig større. Sissel Vinther fik ideen og foreningen vil altid være hendes baby.  Vi ser frem til at se hende til vores event og forhåbentlig vil hun stadig komme med ideer til udviklingen af en mangfoldig by. Et stor tak for dit bidrag skal det lyde fra hele bestyrelsen: Tak Sissel”, siger forperson Niels Christian Aahøj Bech i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye og udvidede bestyrelse har konstitueret sig og er: Forperson: Niels Christian Aahøj Bech, næstforperson: Auður Ósk Róbertsdóttir, netværkskoordinator: Christian Kaad, kasserer: Betina Denker Føgh og bestyrelsesmedlemmerne: John Brandt, Michelle Keldorff, Timm Edberg Lüthje Bøttger, William Cole Bøttger og Cira Clement.

Suppleanter er følgende: Peter R. Jacobsen, Betina Kjærsgaard Petersen og Clara Clement.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...