LGBTQ+Sønderborg inviterer til EU-debat

Pressefoto
Pressefoto
9. april 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Den 13. maj klokken 19 har LGBTQ+ Sønderborg EU-debat i Frivillighedens Hus og temaet hedder ’Forenet i Mangfoldighed’, som er EUs motto fra 2000. Mottoet er et udtryk for, hvordan europæerne er blevet forenet i form af EU for at arbejde for fred og velstand, mens de på samme tid beriges med kontinentets mange forskellige kulturer, traditioner og sprog.

Debatten vil fokusere på, hvordan EU kan bidrage til at fremme ligestilling og beskytte LGBTQ+ rettigheder på tværs af medlemslandene. Vi vil udforske de udfordringer, muligheder og den fremtidige retning for disse vigtige spørgsmål.  Der er mulighed for at de fremmødte kan komme med andre emner til kandidaterne som berør ligestilling og rettigheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede nu har Alternativet, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF meldt deres  ankomst, skriver LGBTQ+Sønderborg.

”Jeg ser frem til en aften, hvor borgerne i Sønderjylland kan møde EU kandidaterne, og være med i debatten om ligestilling og rettigheder. Et emne som er bredt, og har betydning for mange personer. Debat aften vil være sådan at de fremødte kan komme med spørgsmål til EU-kandidaterne. Jeg vil også understrege at eventet er for alle”, siger forperson Niels Christian Aahøj Bech.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...