Liberal Borgerliste siger tak til Jørgen Mads Clausen

21. marts 2022 Nordborg

Der er mange der skylder Jørgen Mads Clausen og Danfoss en stor tak for det store arbejde igennem årene, navnlig når man ser på den kæmpe udvikling, der er sket på Als de seneste årtier, siger Henrik Nielsen fra Liberal Borgerliste i en pressemeddelelse.

Jørgen Mads Clausen har stået i spidsen for at kæmpe Danfoss igennem den finanskrise, vi alle blev ramt af, og som kunne have haft langt større konsekvenser for området, hvis ikke det havde været for Danfoss, og personer som ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss er i dag en af de virksomheder som ligger i eliten indenfor den grønne omstilling, og Danfoss kom rigtig stærkt ud af finanskrisen, og dermed står virksomheden rigtig stærk til den fremtid som Danfoss går i møde, og alt det skyldes en stærk ledelse.

“Men også en formand der tør tage de rigtige og vigtige beslutninger i tide”, siger Henrik Nielsen.

Henrik Nielsen nævner også, at han har været glad for at have haft mulighed for at kunne drøfte projektet Als-Fynbroen med Jørgen Mads Clausen i den tid hvor der blev nedsat en komité, hvor Jørgen Mads Clausen er formand og som derudover består af en lang række prominente personer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Nielsen fortsætter:

“Grunden til at projektet er nået så langt, skyldes i særdeleshed Jørgen Mads Clausen, da han har gjort et stort stykke arbejde for projektet, og i dag siger jeg ikke længere, hvis forbindelsen bliver bygget, men når den bliver bygget”.

“Det vil vi i den Liberale Borgerliste rigtig gerne sige dig en stor tak for, og i håb om at du stadig vil være en del af projektet Als-Fyn Broen. Dermed kan man så også sige at det er dig vel ondt at du har træffet din beslutning, og dermed trækker dig lidt tilbage, for at nyde din familie i dit livs sensommer/efterår”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Nielsen vil – på vegne af Liberal Borgerliste sige en stor tak til hr. Jørgen Mads Clausen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...