Lidl i Sønderborg nomineret til ‘Frugt og grønt-prisen’

28. maj 2019 Erhverv

Når Landbrug & Fødevarer i september uddeler detailhandlens svar på filmverdens Oscar-statuetter, Fødevarepriserne 2019, er der to Lidl-butikker med i finalen. Dermed har dagligvarekæden mulighed for, at for femte år i træk at tage en eller flere af de prestigefyldte priser med hjem.

I år er Lidl-butikken på Centerpassagen i Sønderborg nomineret til ”Frugt- og grøntprisen”, skriver Landbrug & Fødevarer.

De to priser uddeles til dagligvarebutikker, der har gjort noget helt særligt for at imødekomme deres kunder i deres respektive butikker. Nomineringerne er derfor et kæmpe skulderklap for de involverede, og hos Lidl er man meget stolt af at være nomineret for femte år i træk:

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal lyde et kæmpe tak til butikken i Sønderborg og hele organisationen bag for deres store arbejde, der gør det muligt for os endnu en gang at konkurrere med om Landbrug & Fødevarers priser. Kvalitet, friskhed og den gode indkøbsoplevelse er kerneværdier i Lidl, og butikken fremviser essensen af alt, hvad vi står for i Lidl. Jeg er meget stolt over nomineringerne”, siger CEO i Lidl, Dirk Fust.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...