Lidl i Sønderborg nomineret til ‘Frugt og grønt-prisen’

28. maj 2019 Erhverv

Når Landbrug & Fødevarer i september uddeler detailhandlens svar på filmverdens Oscar-statuetter, Fødevarepriserne 2019, er der to Lidl-butikker med i finalen. Dermed har dagligvarekæden mulighed for, at for femte år i træk at tage en eller flere af de prestigefyldte priser med hjem.

I år er Lidl-butikken på Centerpassagen i Sønderborg nomineret til ”Frugt- og grøntprisen”, skriver Landbrug & Fødevarer.

De to priser uddeles til dagligvarebutikker, der har gjort noget helt særligt for at imødekomme deres kunder i deres respektive butikker. Nomineringerne er derfor et kæmpe skulderklap for de involverede, og hos Lidl er man meget stolt af at være nomineret for femte år i træk:

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal lyde et kæmpe tak til butikken i Sønderborg og hele organisationen bag for deres store arbejde, der gør det muligt for os endnu en gang at konkurrere med om Landbrug & Fødevarers priser. Kvalitet, friskhed og den gode indkøbsoplevelse er kerneværdier i Lidl, og butikken fremviser essensen af alt, hvad vi står for i Lidl. Jeg er meget stolt over nomineringerne”, siger CEO i Lidl, Dirk Fust.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...