Lidt om de tre ringriderformænd i talerne

18. juli 2015 Kultur

Ved Ringriderfrokosten i Gråsten fortalte den lokale formand, Bo Hansen, at han synes, at formanden for

Kun med håndjern kan man sikre, at de to formænd går i samme retning.

Kun med håndjern kan man sikre, at de to formænd går i samme retning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ringriderfesten i Sønderborg og formanden fra Aabenraa, skulle gå i samme retning med deres ringridning.

“Men det er jo ikke sikkert, de vil det. Derfor har jeg en gave med til dem”, siger Bo Hansen og trækker et sæt håndjern frem, som han kort efter overrækker.

Mogens Dall fra Landbo Syd indtog også talerstolen og han kaldte straks de tre ringriderformænd op til sig og bad dem kigge ud på de mange gæster.

“Det er sjovt som de tre formænd passer til det, som de står for”, siger Mogens Dall. Han kommer ind på, at Sønderborgs Jes Johansen blev filmet til TV SYD under Ringriderfesten.IMG_6078

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men de filmede kun ansigtet og det skyldes, at der skulle være plads til rulletekster nedenunder. Den havde jo ikke gået, hvis de havde filmet hele Jes Andersen”, siger Mogens Dall.

“Men kig på de tre. Aabenraa viol være størst, Sønderborg vil fylde det hele – og Gråsten er lille og vågen”, siger Mogens Dall.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...