Lidt uhyggelig børnegudstjeneste

1. november 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Forleden havde Sct. Marie Kirkes kirkesanger, Katrine Schink, skiftet salmebogen ud med grydeskeer og kødgryder. Der skulle laves god mad til familierne, som kom til børnegudstjeneste.

Det blev en lidt uhyggelig børnegudstjeneste, hvor sognepræst Mads Jakob Thorlund Jakobsen startede med at fortælle om dåben. Her havde organist Ida Hymøller fundet sangen ’En dåb er fuld af håb’ af Sigurd Barrett, som alle børn og voksne lærte at synge.

Derefter talte Mads Jakob Thorlund Jakobsen om døden, Halloween og de onde spøgelser, vi med korset kan beskyttes os mod, skriver Sct. Marie Kirke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi sluttede af med at synge den smukke salme, Du som har tændt millioner af stjerner, af Erik Sommer og så var der naturligvis lækker aftensmad til alle.

Inden familierne gik hjem, nød de Katrine Schinks gode pasta og kødsovs. Alt blev spist. Rump og stub.

Næste børnegudstjeneste er torsdag den 24. november kl. 17 i Menighedshuset på Østergade.

Tilmelding er nødvendig i forhold til indkøb af mad – se mere på www.sctmarie.dk

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...