– Lidt underligt snart at være færdig med Borgen

10. september 2013 Erhverv

I tæt på tre år har et væld af håndværkere arbejdet på at bygge Borgen, så dørene kan åbnes for kunder til oktober og tovholderen for hele processen, Frank Gurvig, indrømmer gerne, at det er lidt vemodigt.

Nu er alt klar til at lægge gulvet.

Nu er alt klar til at lægge gulvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu har jeg gennem tre år lært en masse pragtfulde mennesker at kende. Dels håndværkerne og dels politikere og kommuneansatte. Det gør det lidt svært at aflevere bygningen inden længe. På en anden måde glæder han sig også til at sige: Værsågod.

Frank Gurvig afslører, at der stadig vil være håndværkere efter åbningen. Det skyldes, der skal indrettes nogle personalerum og andre småopgaver. Planmæssigt, selvfølgelig.

– Vi har holdt vores tidsplaner hele vejen igennem. Selvfølgelig har der været udfordringer, men dem klarede vi, så alt blev løst, siger Frank Gurvig. Successen har de mange involverede æren for, fordi de har løftet i flok, fungeret som et stort team.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Kvickly sættes der varer på hylderne.

I Kvickly sættes der varer på hylderne.

– Noget af opskriften på holdånd er at sørge for, at håndværkere og andre ansatte har det godt, når de er på arbejde. Vi har holdt nogle håndværkerarrangementer undervejs og de har styrket holdånden, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er stadig nogle få uger at løbe på, inden det hele skal stå klar til sønderborgenserne og i nogle af butikkerne har de mere travlt end i andre. Det ene sted er de i gang med at lægge gulvet. Andre steder er der travlt med at sætte varer på hylderne.

– Vi holder altid vores tidsplaner, så alle kan være rolige. Borgen åbner som aftalt til oktober, siger Frank Gurvig.

Tag med Sønderborg Nyt på smugkig i Borgen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.435299509923735.1073741886.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...