Lige nu henvises grænsependlere til Corona-test hos Falck i Handewitt

10. januar 2021 COVID-19

Frem til og med foreløbig 17. januar skal alle udenlandske borgere fremvise negative tests, når de rejser ind i landet, og som en midlertidig løsning henviser Region Syddanmark nu til Falcks testcenter i Handewitt, hvor man kan få foretaget en lyntest for 299 kroner.

Koncerndirektør Kurt Espersen forklarer, at Region Syddanmark er glad for at kunne trække på Falcks testcenter i Handewitt, men at regionen gerne ser en anden løsning på længere sigt:

“Det hele er gået meget hurtigt, og vi arbejder på højtryk for at finde en mere langtidsholdbar løsning, der eksempelvis tager højde for, at borgerne krydser grænsen flere steder, og hvor man ikke skal betale for at blive testet. Vi håber at kunne have et alternativ på plads snarest muligt”, koncerndirektøren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmark har indgået en midlertidig aftale med Falck om, at centeret har døgnåbent indtil tirsdag klokken 13:00.

Adressen på Falcks testcenter er Scandinavian Park 9, 24983 Handewitt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...