Lige nu henvises grænsependlere til Corona-test hos Falck i Handewitt

10. januar 2021 REGIONALT

Frem til og med foreløbig 17. januar skal alle udenlandske borgere fremvise negative tests, når de rejser ind i landet, og som en midlertidig løsning henviser Region Syddanmark nu til Falcks testcenter i Handewitt, hvor man kan få foretaget en lyntest for 299 kroner.

Koncerndirektør Kurt Espersen forklarer, at Region Syddanmark er glad for at kunne trække på Falcks testcenter i Handewitt, men at regionen gerne ser en anden løsning på længere sigt:

“Det hele er gået meget hurtigt, og vi arbejder på højtryk for at finde en mere langtidsholdbar løsning, der eksempelvis tager højde for, at borgerne krydser grænsen flere steder, og hvor man ikke skal betale for at blive testet. Vi håber at kunne have et alternativ på plads snarest muligt”, koncerndirektøren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmark har indgået en midlertidig aftale med Falck om, at centeret har døgnåbent indtil tirsdag klokken 13:00.

Adressen på Falcks testcenter er Scandinavian Park 9, 24983 Handewitt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...