‘Lille kogebog til små pengepunge’ – en god gaveidé til studerende

5. december 2021 Samfund

Jonathan B. Erichsen får langt om længe udgivet sin kogebog – den 13. december – og bogen er beregnet til mennesker med begrænset økonomi, som f.eks. studerende der lige er flyttet fra reden, mennesker på dagpenge eller blot mennesker som gerne vil spare på madkontoen, men stadig spise lækker og spændende mad.

”Jeg er selv er opvokset i Sønderborg fra jeg var 10 år gammel. Inden jeg kom til Sønderborg, som er mine forældres hjemby, boede jeg i både Brasilien, USA og Tyskland. Ja, jeg er faktisk født i en by, der hedder Curitiba i Brasilien. Men jeg betegner dog altid Sønderborg som min hjemby, fordi det er her jeg har tilbragt den meste tid af min opvækst. Og jeg vil selvfølgelig gerne sprede budskabet i min hjemby”, siger Jonathan B. Erichsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Danmark lukkede ned i marts 2020 besluttede han sig for, at bruge den ekstra tid på at skrive en kogebog.

”Grunden til det er simpelthen, at mange i min nærmeste omgangskreds har foreslået, at jeg bør gøre det. Fordi jeg er studerende, 24 år og bosat i Århus, har jeg nemlig altid skulle spare på madkontoen, for at få det hele til at køre rundt. Men jeg er simpelthen blevet god til at lave, efter min og min omgangskreds’ mening, rigtig lækker mad, til rigtig billige penge. Og det vil jeg gerne dele med alle som står i samme situation”, siger Jonathan B. Erichsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen ‘ Den lille kogebog til små pengepunge’ har et indhold, som er centreret omkring sparetips, essentielt tilbehør, og gode aftensmadsideer til alle dem, som ikke har mange penge, men stadig gerne vil lave god mad.

”Nu når jeg selv er fra Sønderborg, ved jeg også, at der er rigtig mange unge mennesker, som skal flytte hjemmefra og overlades til sig selv for første gang, når de er færdige med gymnasiet. Oftest flytter de jo til større byer, som har højere leveomkostninger. Blandt andet dem vil jeg gerne ramme med min bog, for at give dem noget inspiration til den daglige aftensmad, så de får noget ordentligt at spise uden at sprænge madbudgettet”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...