Lillemor kom godt fra start og er klar med nye retter på kortet

17. juni 2021 Erhverv

Hos Lillemor i Store Rådhusgade i Sønderborg går det ganske glimrende og det skyldes, at der er kunder, som gerne køber takeaway i butikken og mange af dem roser maden.

“Så jeg synes, vi kom fra start og efter Corona og genåbning, så er vi ved at finde vores hverdage”, siger Anne Mette Egehave Jørgensen, som åbnede sin forretning kort før jul.

Lillemor er en takeaway-forretning og det passer alle retterne til.

“I køkkenet lægger vi vægt på at bruge lokale råvarer og de grøntsager, som hører årstiden til”, siger Anne Mette Egehave Jørgensen og både hun og hendes kok lægger stor vægt på, at kvaliteten er i orden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det betyder, at nogle kunder nogle gange skal hente deres mad på et andet tidspunkt end først ønsket. Vi holder fast i, at det, som vi sender med kunderne hjem, skal være i orden”.

Lillemor har lige skiftet menukortet ud, så der er retter med trøffel, asparges, friske fisk og meget andet, som er både let og lækkert.

“Det er sommer lige om lidt – og så skal vi have lette retter. Vi kommer også snart med en picnickurv, som kan tages med og nydes i det fri. Vi kommer også med en grill-selv-pakke”, siger Anne Mette Egehave Jørgensen, som håber, at hendes kunder bliver glade for at se nyt på kortet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Kom til genforeningskaffe ved Dybbøl Mølle

31. juli 2021 Kultur

For at gøre genforeningsjubilæet helt tydeligt for store og små, inviterer Dybbøl Banke på historisk genforeningskaffe. På lige under to timer træder historien tydeligt frem, og Sønderjyllands centrale rolle i dansk og tysk historie bliver levende over en kop kaffe – eller te. ”Hvis vi skal gøre noget nyt, skal det være sjovt og anderledes […]

Læs mere...