Lillemor kom godt fra start og er klar med nye retter på kortet

17. juni 2021 Erhverv

Hos Lillemor i Store Rådhusgade i Sønderborg går det ganske glimrende og det skyldes, at der er kunder, som gerne køber takeaway i butikken og mange af dem roser maden.

“Så jeg synes, vi kom fra start og efter Corona og genåbning, så er vi ved at finde vores hverdage”, siger Anne Mette Egehave Jørgensen, som åbnede sin forretning kort før jul.

Lillemor er en takeaway-forretning og det passer alle retterne til.

“I køkkenet lægger vi vægt på at bruge lokale råvarer og de grøntsager, som hører årstiden til”, siger Anne Mette Egehave Jørgensen og både hun og hendes kok lægger stor vægt på, at kvaliteten er i orden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det betyder, at nogle kunder nogle gange skal hente deres mad på et andet tidspunkt end først ønsket. Vi holder fast i, at det, som vi sender med kunderne hjem, skal være i orden”.

Lillemor har lige skiftet menukortet ud, så der er retter med trøffel, asparges, friske fisk og meget andet, som er både let og lækkert.

“Det er sommer lige om lidt – og så skal vi have lette retter. Vi kommer også snart med en picnickurv, som kan tages med og nydes i det fri. Vi kommer også med en grill-selv-pakke”, siger Anne Mette Egehave Jørgensen, som håber, at hendes kunder bliver glade for at se nyt på kortet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...