Linak åbner fabrik og distributionscenter i Thailand

25. marts 2021 Erhverv

For at kunne følge med den voksende efterspørgsel efter aktuatorløsninger og for at styrke virksomhedens globale tilstedeværelse, har Linak nu åbnet en ny 12.000 kvadratmeter stor fabrik og distributionscenter i Thailand.

I takt med at efterspørgslen stiger, og der udvikles og lanceres nye produkter, har Linak planlagt gradvist at udvide tilgængeligheden af disse lokalt producerede produkter til hele Asien, skriver Metal-Supply.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fabrikken ligger i Chonburi-provinsen 100 kilometer sydøst for Bangkok, er ideel, som er tæt på både en vigtig havn og Bangkoks internationale lufthavn.

“Jeg har en stærk tiltro til filosofien om at være tæt på vores kunder, og en stor del af det er, at kunne levere konkurrencedygtige produkter med kortere leveringstid”, siger Kurt Lorenzen, administrerende direktør for Linak APAC.

Du kan læse mere på Metal-Supply

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...